Snel zoeken

land of werelddeel:

individueel of groep:

Totaal 37 reizen
4 pagina's
Frankrijk - Rondreis -
10- of 11-daagse rondreis Franse en Italiaanse Alpen
Deze rondreis door de Franse en Italiaanse Alpen brengt je letterlijk van het ene naar het andere hoogtepunt. Ontdek beroemde cols uit de Tour de France en de Giro d'Italia. Neem je de wandelschoenen of de fiets mee? Of geniet je van de mooie cultuurstadjes, zoals Briançon?
Frankrijk - Rondreis -
10- of 12-daagse autorondreis Corsica
Ontdek twee gezichten van Corsica in één vakantie tijdens deze zeer complete rondreis. Inclusief overnachtingen op de heen- en terugreis (bij de 12-daagse reis), een hut met eigen badkamer tijdens de overnachtingen op de nachtboot en zeven overnachtingen op twee plekken op Corsica.
Frankrijk - Rondreis -
10- of 13-daagse rondreis Drôme, Provence en de Ardèche
Voordelig geprijsde rondreis door Frankrijk met verblijf in uiterst comfortabele driekamerstacaravans. Route: Drôme - Provence - Ardèche. Keuze uit 3 of 4 overnachtingen per etappe.
Frankrijk - Rondreis -
10- of 15-daagse rondreis Corsica
Corsica-vakantie met 4x verblijf op de prachtigste locaties in de regio's van Calvi of L'Île-Rousse, Porto, Porto-Vecchio en Propriano. Je toert van Noord- naar Zuid-Corsica en verblijft op ideale plekken om de meest spraakmakende bijzonderheden van het eiland te ontdekken, van 'tropische' stranden tot bergen en natuurparken.
Frankrijk - Rondreis -
10-daagse rondreis Bretagne
Welkom tussen de woest opspattende golven van Bretagne, welkom tussen de ruige klippen en de prachtige verscholen baaitjes! Ontdek de streek met de grilligste kust van Frankrijk, de meeste vuurtorens en de lekkerste 'fruits de mer'!
Frankrijk - Rondreis -
10-daagse Rondreis Provence & Côte d'Azur
Prachtige reis met verblijf in mooie charmehotels. Je begint in het hart van de Provence, L'Isle-sur-la-Sorgue. Via een heerlijk Provençaals hotel in Moissac-Bellevue reis je naar Sainte-Maxime, waar je praktisch aan het strand verblijft. Je sluit af vlak bij Italië, in mediterraan Menton.
Frankrijk - Rondreis -
11-daagse rondreis Franse Pyreneeën
Een zeer afwisselende reis. Van de toppen van de Pyreneeën naar de bruisende 'roze stad' Toulouse. Je ontdekt ook minder bekende, maar o zo interessante plekken zoals het Katharengebied rond Mirepoix. Je sluit de reis af bij de stranden van de Middellandse Zee, niet ver van de Spaanse grens.
Frankrijk - Rondreis -
12- of 16-daagse Rondreis Vogezen, Alpen & Provence
Rijd langs een paar van de mooiste en beroemdste plekken uit de geschiedenis van de Tour! Deze veelzijdige rondreis Tour de France voert je door de Vogezen, de Alpen & de Provence. Je verblijft in bijzondere hotels bij gedenkwaardige plekken uit de Tour.
Frankrijk - Rondreis -
12-daagse rondreis Loire, Dordogne, Frans Baskenland & Bordeaux
Rondreis Loire, Dordogne, Frans Baskenland & Bordeaux: prachtige vakantie met verblijf in bijzondere hotels bij de mooiste plaatsen, zoals Sarlat, Rocamadour, Bergerac, Biarritz en als afsluiting een heerlijk hotel in het centrum van Bordeaux.
Frankrijk - Rondreis -
12-daagse rondreis Zuidwest-Frankrijk
Ontdek een magnifiek palet aan kleuren op deze rondreis. Reis van streek naar streek, tussen het groen van de Lotvallei en het wit van de Pyreneeën-toppen. Ontdek regio's om te smullen en te proosten, met voortreffelijke streekgerechten en uitstekende wijnen. Een reis door een gebied vol historie, van de pelgrims naar Santiago tot de Katharen-kastelen.
Totaal 37 reizen
4 pagina's