Snel zoeken

land of werelddeel:

individueel of groep:

Totaal 35 reizen
4 pagina's
Portugal - Rondreis -
11-daagse rondreis Algarve Alentejo Lissabon
Deze rondreis brengt je naar het zonnige zuiden van Portugal. Je begint in de Algarve. Verder ontdek je de wijn- en olijfgaarden van de Alentejo en de Romeinse cultuurstad Evora. Daarna verblijf je op het westelijkste puntje van Europa, bij de hoge rotsen van Peniche. Na een paar dagen met veel†extra's in Lissabon, keer je terug naar de Algarve.
Portugal - Rondreis -
13-daagse rondreis Portugal
Deze rondreis laat je in een rustig tempo vier prachtige plekken van Portugal zien. De hotels zijn op zich de reis al waard! Ze zijn elk bijzonder en zijn gesitueerd op mooie plaatsen die ideaal liggen voor uitstapjes in de streek. Je ontdekt het authentieke midden van Portugal, de†bruisende stad Porto, het†wijngebied Douro†en het nog ongerepte oosten van Portugal.
Portugal - Rondreis -
16-daagse rondreis Noord-Portugal tot de Algarve
Als je een bijzondere en afwisselende reis met een mooie route door Portugal zoekt heb je deze gevonden. En de accommodaties zijn alle heel bijzonder en kleinschalig te noemen en beantwoorden volledig aan het vakantiegevoel: mooie kamers, dagelijks heerlijk ontbijt met verse producten uit de regio en natuurlijk een zwembad in de tuin.
Portugal - Rondreis -
18-daagse rondreis Portugal
Hoe goed ken jij Portugal? Na deze rondreis heel erg goed! Je ontdekt†alles wat†Portugal zo aantrekkelijk maakt, van de Douro-vallei tot de Algarve. Van†Lissabon tot Porto. En van de†kloosters,†kastelen en†cultuursteden in het hart van het land tot de natuurgebieden in het noorden en oosten!†Portugal compleet!
Portugal - Rondreis -
8-daagse rondreis Portugal
Een afwisselende vakantie in Midden-Portugal. Je ontdekt†de mooiste plekjes van de schitterende streken†Centro, Alentejo en Lissabon. Je reist van het charmante Obidos naar het†platteland in de omgeving van vestingstadje Monsaraz bij de Spaanse grens om na een verblijf in …vora te eindigen in hartje Lissabon.
Portugal - Rondreis - Groep
Busreis Grand Tour Spanje & Portugal
19-daagse rondreis met o.a. Burgos, Salamanca, Porto, Lissabon, Sevilla, Valencia en Barcelona
Portugal - Rondreis - Groep
Excursiereis Bloemeneiland Madeira
Eilandvakantie Portugal, Madeira inclusief excursies en verblijf in het 4-sterren Hotel Enotel Quinta do Sol inclusief ontbijt en diner
Portugal - Rondreis - Individueel
Fly-drive Alentejo & Costa de Lisboa
14 dagen fly-drive Alentejo & Costa de Lisboa met o.a. Lissabon, …vora, Beja en Elvas
Portugal - Rondreis - Individueel
Fly-drive AndalusiŽ & Alentejo
Individuele rondreis Portugal en Spanje incl. huurauto en ontbijt, met o.a. Osuna, …vora, Arronches, Carmona en Priego de Cůrdoba
Portugal - Rondreis - Individueel
Fly-drive Authentiek Portugal
Individuele rondreis Portugal incl. huurauto en ontbijt, met o.a. Porto, Coimbra, FŠtima en Lissabon
Totaal 35 reizen
4 pagina's